Προϊόντα

TRITONmobile


Εφαρμογή συλλογής μετρήσεων ύδρευσης για υπολογιστές παλάμης.


Η πιο σύγχρονη λύση συλλογής μετρήσεων ύδρευσης.
 

Το TRITONmobile είναι μια σύγχρονη λύση συλλογής ενδείξεων υδρομέτρων ή άλλων μετρητών (αερίου, ηλεκτρισμού κλπ) για υπολογιστές παλάμης, κατάλληλη για ΔΕΥΑ, δήμους, οργανισμούς ύδρευσης, αερίου και άλλες συναφείς επιχειρήσεις. Είναι ένα μοντέρνο προϊόν πληροφορικής που αναπτύχθηκε με τη χρήση τεχνολογίας Java, συμβατό με υπολογιστές παλάμης με λειτουργικό σύστημα Android (PDAs, tablets, smartphonesκλπ), και δεν δεσμεύει την επιχείρηση με συγκεκριμένη συσκευή ή προμηθευτή.

 
Η εφαρμογή που συνδυάζει μοναδική ευελιξία με πρωτοποριακή λειτουργικότητα σε γραφικό περιβάλλον εργασίας προσφέρει:
 

  • Ελαχιστοποίηση των λαθών στους λογαριασμούς από την καταγραφή των ενδείξεων των υδρομέτρων μέχρι την εισαγωγή τους στο σύστημα για την έκδοση λογαριασμών.
  • Μείωση του χρόνου από την λήψη της ένδειξης έως την έκδοση των λογαριασμών λόγω της επιτάχυνσης των διαδικασιών καταγραφής και καταχώρησης.
  • Πολύ εύκολο στο χειρισμό και δεν απαιτεί από το χειριστή γνώσεις πληροφορικής.
  • Ευχέρεια επιλογής από ένα πλήθος συμβατών υπολογιστών παλάμης διαφόρων κατασκευαστών και συστημάτων υψηλής αντοχής με ενσωματωμένες δυνατότητες laser  barcode, ασύρματη επικοινωνία έως ελαφριές συσκευές γενικής χρήσης χαμηλού κόστους.

 

Το TRITONmobile συνεργάζεται αρμονικά με το ΤΡΙΤΩΝ και με άλλα προγράμματα.

Στην αρχή
Γλώσσα: English Spanish