Νέα

Μετάβαση στο σύστημα είσπραξης μέσω κωδικού RF

09/06/2023

Ολοκληρώνεται η  μετάβαση των ΔΕΥΑ πελατών μας στο σύστημα είσπραξης λογαριασμών μέσω κωδικού πληρωμής RF που τυποποιήθηκε και προωθείται από όλες τις συνεργαζόμενες Τράπεζες και την Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε. (ΔΙΑΣ).
 
Η εφαρμογή ΤΡΙΤΩΝ υποστηρίζει πλήρως την εξόφληση λογαριασμών μέσω ΔΙΑΣ, με πληρωμές μέσω διαδικτύου ή στα ταμεία τραπεζών (εντολή πληρωμής) ή με την ανάθεση πάγιας εντολής (άμεση χρέωση). Ο κωδικός πληρωμής RF είναι ένας μοναδικός, 25ψήφιος κωδικός που επιτρέπει την πληρωμή χωρίς να απαιτείται κάποιο άλλο στοιχείο για την ταυτοποίηση της οφειλής. Τα έντυπα λογαριασμών που εκτυπώνονται ή εκδίδονται ηλεκτρονικά από το ΤΡΙΤΩΝ προσαρμόζονται και έχουν μοναδικούς κωδικούς πληρωμής RF.
 
Τα αρχεία εισπράξεων διαβιβάζονται με τους κανόνες ασφαλείας τις ΔΙΑΣ μέσω του DIASportal. Η επεξεργασία των αρχείων στην εφαρμογή γίνεται με γνώριμες στους χειριστές διαδικασίες, κοινές στον μέχρι τώρα τρόπο λειτουργίας.
 
Οι ΔΕΥΑ που έχουν ολοκληρώσει ήδη τη μετάβαση στο σύστημα είσπραξης λογαριασμών μέσω κωδικού πληρωμής RF είναι οι παρακάτω:
ΔΕΥΑ Κοζάνης
ΔΕΥΑ Γρεβενών
ΔΕΥΑ Αβδήρων
ΔΕΥΑ Φαρσάλων
ΔΕΥΑ Πύργου
ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου
ΔΕΥΑ Σιντικής
ΔΕΥΑ Τυρνάβου
ΔΕΥΑ Θάσου
ΔΕΥΑ Τρικάλων
ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας
ΔΕΥΑ Αιγιαλείας
ΔΕΥΑ Βέροιας
ΔΕΥΑ Έδεσσας
ΔΕΥΑ Σικυωνίων
ΔΕΥΑ Ερέτριας
ΔΕΥΑ Κομοτηνής
ΔΕΥΑ Μυκόνου
ΔΕΥΑ Πυλαίας Χορτιάτη
ΔΕΥΑ Δίου Ολύμπου
ΔΕΥΑ Χερσονήσου
ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου
ΔΕΥΑ Πρέβεζας
ΔΕΥΑ Μινώα Πεδιάδας
ΔΕΥΑ Θέρμης
ΔΕΥΑ Χίου
ΔΕΥΑ Κιλκίς
Στην αρχή
Γλώσσα: English Spanish