Νέα

Εκδήλωση Softworks και Oracle στο Ν.Ο.Θ.

16/06/2015

Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, εκδήλωση της Softworks και της Oracle σε συνεργασία με την Intel με θέμα:
 
Οι τεχνολογίες της Oracle κερδίζουν το «America’sCup» και οδηγούν την επιχείρηση σας στην επιτυχία. 
 
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αναλυθούν οι νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις από τις εξελίξεις της πληροφορικής όπως το Cloud, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το mobility (smartphones, tablets, κ.ά) και τα big data, και οι σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις της Oracle που αξιοποιούν τις αλλαγές που προκαλούνται στην επιχειρηματικότητα και οδηγούν τις επιχειρήσεις στην καινοτομία και την επιτυχία.
 
Η Oracle Team USA αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες πληροφορικής και τα προϊόντα της Oracle, κατάφερε να αξιοποιήσει την αλλαγή και να επικρατήσει στην κορυφαία ιστιοπλοϊκή διοργάνωση και να κατακτήσει το 35ο America's Cup.
 
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κος Αντώνης Σκούλλος Διευθύνων Σύμβουλος της Oracle Κύπρου και υπεύθυνος πωλήσεων TGB Ελλάδας-Κύπρου-Μάλτας, η κυρία Κατερίνα Τζουβάρα Principal Sales Consultant της Oracle, ο κος Πασχάλης Σαμαράς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SOFTWORKS A.E. και ο κος Κωνσταντίνος Τριγκώνης Ολυμπιονίκης ιστιοπλοϊας, Παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης

Ο Αντώνης Σκούλλος άνοιξε την εκδήλωση και ανέλυσε την στρατηγική της Oracle, ιδιαίτερα για το Cloud, για το Mobility. 
 
Ο Κώστας Τριγκώνης, που αγωνίστηκε στο America's Cup, παρουσίασε τις τεχνολογίες πληροφορικής που εφαρμόστηκαν στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες και ανέλυσε τους λόγους που οδήγησαν την Oracle Team USA  στην νίκη.
Η Κατερίνα Τζουβάρα, παρουσίασε τις κορυφαίες τεχνολογίες και τα προϊόντα της Oracle:

   • Oracle Cloud Services
   • Oracle Database 12c: The cloud database.
   • Oracle Database Appliance
 
Ο Πασχάλης Σαμαράς μίλησε για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας που προσφέρει η Softworks στις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Oracle και παρουσίασε το μεγάλο έργο που εκτελέστηκε από την Softworks στην ασφαλιστική εταιρεία Intersalonica.
 
Την εκδήλωση που εστέφθη με εξαιρετική επιτυχία, τίμησαν με τη συμμετοχή τους υψηλόβαθμα διοικητικά και οικονομικά στελέχη των σημαντικότερων επιχειρησιακών μονάδων που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία. 
 
Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με cocktail στη διάρκεια του οποίου δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνομιλήσουν με τους ομιλητές αναζητώντας περισσότερη ενημέρωση για θέματα του ενδιαφέροντός τους.
  

  
 
Στην αρχή
Γλώσσα: English Spanish