Νέα

Συμμετοχή της Softworks στην εκδήλωση Digital Summit 2023

23/11/2023

Η εταιρεία μας, παρούσα σε μεγάλα γεγονότα, συμμετείχε στην εκδήλωση Digital Summit 2023 που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) με ομιλία του κου Πασχάλη Σαμαρά, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, με θέμα "Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης".

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας αναλύθηκε πως οι εφαρμογές που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει η εταιρεία Softworks έχουν συμβάλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης, όπως για παράδειγμα την κατάργηση λήψης μετρήσεων σε χαρτί και καταλόγους και την καταχώρηση τους στο σύστημα έκδοσης λογαριασμών χειροκίνητα, χρησιμοποιώντας πλέον την εφαρμογή TRITONmobile. Οι μετρήσεις καταγράφονται σε υπολογιστές παλάμης με λειτουργικό σύστημα Android (τηλέφωνα, tablet), τα δεδομένα μπορούν να αποστέλλονται με Wifi, 3G-4G και στη συνέχεια επεξεργάζονται από το πληροφοριακό σύστημα ΤΡΙΤΩΝ για την έκδοση λογαριασμών. Οι μετρήσεις εισάγονται στο πληροφοριακό σύστημα ΤΡΙΤΩΝ και με την εφαρμογή ΤΡΙΤΩΝ/ AMR Open Connector που έχει αναπτύξει η εταιρεία μας για την εισαγωγή μετρήσεων από ασύρματα ψηφιακά υδρόμετρα αλλά και από τους ίδιους τους καταναλωτές με την εφαρμογή ΤΡΙΤΩΝ/ SelfMeterReading.
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκαν οι εφαρμογές ΤΡΙΤΩΝ/ e-Services, ΤΡΙΤΩΝ/ i-bill, ΤΡΙΤΩΝ/ Messaging, ΤΡΙΤΩΝ/ e-Payments που προσφέρουν Ψηφιακές Υπηρεσίες και χρησιμοποιούν οι καταναλωτές διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους και τις διαδικασίες επικοινωνίας με τη ΔΕΥΑ, την ενημέρωσή τους, τη διαδικασία εξόφλησης λογαριασμών κλπ. χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν και να επισκεφθούν τα γραφεία της επιχείρησης. Επιπλέον, με τη χρήση τους επιτυγχάνεται η προστασία του περιβάλλοντος λόγω μείωσης χρήσης χαρτιού και ενέργειας και μειώνονται οι δαπάνες για χαρτί, εκτύπωση, αποστολή των λογαριασμών.
 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη 25 εταιρείες οι οποίες επίσης παρουσίασαν τις δικές τους λύσεις με σκοπό τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. Επίσης, παρευρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα που επισήμαναν τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν για τη διευκόλυνση πολιτών και επιχειρήσεων αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κατά τη μετάβαση αυτή.
 
Στην αρχή
Γλώσσα: English Spanish